Legyen Önnek is napelemes rendszere és minimalizálja rezsijét

Használja ki az otthonfelújítási programot melynek keretében most napelemes rendszerének árának 50% visszakaphatja. Váltsa ki villanyszámláját vagy akár fűtését is. Kérje árajánlatunkat most.

Miért használja fel az otthonfelújítási programot napelem telepítésre?

Egy megfelelőn megtervezett és méretezett napelem rendszer segítségével kiválthatja villanyszámláját vagy akár a már meglévő elavult és költséges fűtési rendszerét is.

Az 50% támogatásnak köszönhetően a megtérülési idő radikálisan lecsökken, a fűtéskorszerűsítés esetében akár 3-4 évre is. A napelemes rendszere pedig 25-30 éven keresztül ellátja energiával otthonát. Ez hosszútávon hatalmas megtakarítást jelent a családnak.

Kíváncsi, hogy Önnek mennyibe kerülne egy napelem rendszer ?

Töltse ki az alábbi kalkulátort és hamarosan megkapja árajánlatunkat.


Gyakori kérdések

Néhány tipikus kérdés, ami felszokott merülni.

Mennyi a támogatás összege?

A számlával igazolt költségek 50%, maximum 3 millió forint.

Kik vehetik igénybe?

Legalább egy gyermeket nevelő szülők. Nem csak házasok.

Hogyan korszerűsíthetem a fűtésem napelemmel?

Ha elavult fűtési rendszerrel rendelkezik pl. vegyestüzelés, azt kiválthatja elektromos fűtésre pl, klíma, elektromos kazán, norvég vagy infrapanel, melyek energia igényét a napelemes rendszer fogja részben vagy egészbe fedezni.

Van-e korlátozás a napelemes rendszerekre?

A rendszer kWp ára nem haladhatja meg a 450.000 Ft (anyagköltség+vállalkozói díj)

Melyik napelemes céggel állunk kapcsolatban?

A magyar napelemes piacon jó néhány cég keresett fel minket. Végül az ExtremeSolar-t választottuk. Miért? Ár/érték arányban rendkívül jó rendszereket ajánlanak kiemelkedő garanciával és biztosítással. Az otthonfelújítási program minden kritériumának megfelelnek.